Равіолі

Хіт Равіолі з сиром Рікотта та шпинатом 600г/уп

Склад:

борошно з твердих сортів пшениці - Semola, борошно в/г, яйця курячі, сир Рікота, шпинат, цибуля ріпчаста, вода артизіанська, олія соняшникова, часник, сіль, часник, перець чорний мелений.

Пакування - 600г (+/- 5%)

Хіт Лазанья Болоньєзе 1000г/уп

Склад:

соус Болоньєзе(яловичина, томати Пелатті, цибуля, олія соняшникова, базилік сушений, часник), Соус Бешамель (молоко, масло вершкове, борошно в/г, мускатний горіх), сир Моцарела, борошно в/г, борошно Semola 00, яйця, сіль, перець, часник.

Пакування - 1000г (+/- 5%) 

Склад:

шпинат, адиг. сир, білі гриби, печериці, цибуля, соус Бешамель (молоко, масло вершкове, борошно в/г, мускатний горіх), сир Моцарела, борошно в/г, борошно Semola 00, яйця, сіль, перець, часник.

Пакування - 1000г (+/- 5%)

Равіолі - авторське, тонке тісто з декількох видів цільнозернового борошна вищого ґатунку, та борошна з твердих сортів пшениці - Semola,  з оригінальними начинками для справжніх любителів пасти! Тільки натуральні і корисні інгредієнти, свіже м'ясо, сири високої якості, овочі, фрукти та натуральні спеції!
Спосіб приготування:
Підготувати кастрюлю (3-4л) з водою в пропорції 2 літри води на 600 грам(1уп) Равіолі. Потім в кипячу, заправлену воду (сіль, перець, улюблені спеції), занурити Равіолі. Дочекатися повторного закіпання води помішуючи періодично. Варити 3 хвилини. Потім виловити їх з води в миску та змастити вершковим маслом, перемішати. Найкраще смакують Равіолі з білими, вершковими соусами.

Пакування - 600г - дві порції.



Лазанья - класична страва Італії. Це один із видів італійської пасти яки базується на листах тіста з твердих сортів пшениці - Semola, та прошарків різних начинок. В нашому меню представлені два класичних вида Лазаньї - Болоньєзе, та з Білими грибами і шпинатом. 
Спосіб приготування:
За 20-30 хвилин до приготування дістати Лазанью з морозильної камери. Дістати з крафтової упаковки та помістити разом з алюмінієвим лотком в розігріту до t 170-180°C духову шафу. Запікати 30-40 хвилин до золотистої скоринки зверху. Дістати з духової шафи та дати "настоятися" 10-15 хвилин в лотку. Після цього можна різати на порції та серверувати на тарілку.

Пакування - 1000г - три/чотири порції.



FormaTista - по-Домашньому смачно!

Додано до кошику