перець "Білозірка"
  • Перець фарширований з філе Індички

Перець фарширований з філе Індички

Код товара: 701

Склад:

Філе індички свіжозмелене, рис Kamolino, перець Білозірка, цибуля ріпчаста, морква, олія соняшникова, сіль, перець чорний мелений.

Пакування - 600г (+/- 5%)

  • 258 грн



Спосіб приготування

Голубці чи Перець фарширований перекласти з упаковки в каструлю і залити томатним або томатно-сметанним соусом в пропорції на 600г Голубців/Перцю - 200г соусу. Тушкувати на повільному вогні (або в духовому шкафу при 180°C в спеціальній формі) 45-60хв. Заздалегідь можна підготувати пасировку (піджарку) з цибулі та моркви і додати в соус при тушкуванні, що підсилить смак страви. Голубці та Перець самостійна страва але також гарніруються Картопляним пюре або різноманітними кашами. Найкраще смакують зі сметаною або домашнім майонезом.



Рекомендовані товари

Склад: Філе індички свіжозмелене, шпинат, цибуля ріпчаста, булочка, молоко, рисове борошно, сіль, ол..
Склад: філе індички свіжозмелене, рис Kamolino, капуста білокачанна, цибуля ріпчаста, морква, олія с..
Склад: Філе курки цільне, масло вершкове, сухарі панірувальні, яйця курячі, кріп свіжий, сіль, перец..
Склад: соус Болоньєзе (яловичина, томати Пелатті, цибуля, олія соняшникова, базилік сушени..