Пельмені

Хіт Пельмені по-Домашньому 600г/уп

Склад: борошно вищого гатунку, свинина, яловичина, підчеревина, борошно грубого помолу, яйця курячі, вода артизіанська, цибуля ріпчаста, олія соняшникова, часник, кріп, петрушка, сіль, перець чорний мелений.

Пакування - 600г (+/- 5%)

Склад:

борошно вищого гатунку, яловичина та свинина свіжозмелена, борошно грубого помолу, яйця курячі, вода артизіанська, цибуля ріпчаста, олія соняшникова, часник, сіль, перець чорний мелений.

Пакування - 600г (+/- 5%)

Склад:

борошно вищого гатунку, філе індичкиі курки свіжозмелене, борошно грубого помолу, яйця курячі, вода артизіанська, цибуля ріпчаста, олія соняшникова, вершки 20%, кріп свіжий, цибуля зелена, сіль, перець чорний мелений.

Пакування - 600г (+/- 5%)

Хіт Пельмені дитячі з філе домашньої курки 600г/уп

Склад:

борошно вищого ґатунку, філе домашньої курки свіжозмелене, борошно грубого помолу, яйця курячі, цибуля ріпчаста, олія соняшникова, овочеві соки(шпинат, морква, буряк червоний), куркума, сіль, перець чорний мелений.

Пакування - 600г (+/- 5%)

Пельмені - класична страва слов'янської кухні яка базується на м'ясі в виді фаршу з добавлянням спецій та овочів загорнутого в тісто. Перші згадки про таку страву, як Пельмені датуються 1579 роком. Потім в деяких документах населення Уралу з 1679 року з'являються перші згадки прізвищ пов'язаних з цією стравою - Пельменніков, Пельменєв і т.д.

В різних культурах та на різних континентах є подібна страва до Пельменів - начинка загорнута в тісто - Українські - Вареники, Італійські - Равіолі, Центральна Азія - Манти, Грузія - Хінкалі, Японія - Гьодзи, Польські - Пєрогі.
Різноманіття Пельменів FormaTista задовольнить будь-який смак. Створюючи меню ми врахували багато побажань та смакових уподобань. 
Підготувати кастрюлю (3-4л) з водою в пропорції 2 літри води на 600 грам(1уп) Равіолі. Потім в кипячу, заправлену воду (сіль, перець, улюблені спеції), занурити Равіолі. Дочекатися повторного закіпання води помішуючи періодично. Варити 3 хвилини. Потім виловити їх з води в миску та змастити вершковим маслом, перемішати. Найкраще смакують Равіолі з білими, вершковими соусами.

Спосіб приготування:

Підготувати кастрюлю (3-4л) з водою в пропорції 2 літри води на 600 грам(1уп) Пельмені. Потім в кипячу, заправлену воду (сіль, перець, улюблені спеції), занурити Пельмені. Дочекатися повторного закіпання води помішуючи періодично. Варити 3 хвилини. Потім виловити їх з води в миску та змастити вершковим маслом, перемішати. Найкраще смакують Пельмені з червоними, томатними соусами.

Пакування - 600г - дві порції.


FormaTista - по-Домашньому смачно!

Додано до кошику