Магазинчик

Годжі-чай  50г/уп

Чорний цейлонський чай, ягоди годжі, шматочки ягід суниці, пелюстки граната, ароматизатор.

Смак і аромат: Багатий, насичений, збалансований смак годжі-чаю підкреслюють красивий колір і легкі ароматні акценти лісової суниці. 

Корисний вплив: Такий чай можна використовувати як щоденний тонік або навіть “енерджайзер”, адже він бадьорить і додає сил. Ягоди годжі є не лише смачними, а й корисними, оскільки до їх складу входять: 21 мінерал, зокрема, залізо, цинк і йод, 18 амінокислот, вітаміни В1, В2, B6 і Е та інші важливі для здоров’я сполуки. Одна з корисних переваг напою - збереження цінних властивостей ягід. Наявність такого активного елементу як зеаксантин дозволяє вберегти від руйнування клітини в умовах присутності негативного впливу диму тощо. Наявність суниці допомагає прискоренню обміну речовин в організмі.

Як краще смакує: Готовий “Годжі-чай” смакує з медом, лимоном або імбиром. Додавання меленого мускатного горіху у якості додаткової спеції проявить його пряні властивості. Напій сприятиме розслабленню після насиченого робочого дня.

Пакування - 50г/уп (+/-5%)

Зелений китайський чай, у складі якого міститься більше 30% чайної бруньки. Має вигляд великих зелено-білих перлин, які при заварюванні утворюють свіжий смачний напій зі стійким приємним ароматом класичного зеленого чаю. Можна заварювати 5 разів!

Походження: На Близькому Сході вважають, що вперше про чай "Зелені перлини” йшлося у звіті про подорож, датованому IX століттям. Кажуть, що це – письмова згадка, в якій арабський купець Сулейман розповідає про свою подорож до Китаю і називає чай “важливою для китайського суспільства рослиною”.

Зібравши врожай для виготовлення майбутнього чаю, чайне листя ретельно перемішують. Мета такого змішування практична – навмисно розбити цілісність клітин, щоб вивільнились аромати.

Смак і аромат: Заварений чай "Зелені перлини” має золотисто-смарагдовий колір. У  букеті смаку одразу можна відчути приємну терпкість і впізнавані класичні риси зеленого чаю, пізніше – присмак зелених яблук. Стійкий насичений післясмак тривалий, збагачений ніжним фруктовим ароматом.

Оздоровчий вплив: Кофеїн, що міститься в зеленому чаї, м’яко впливає на роботу мозку. Це  допомагає людині, з одного боку, вчасно прокинутися та почати день у стані бадьорості, а з іншого, – забезпечує можливість успішної концентрації на певних завданнях, покращує швидкість реакції та здатність запам’ятовувати.

Чай "Зелені перлини” містить багато корисних для здоров’я речовин. Так поєднання амінокислоти L-теаніну та катехінів допомагає всім, хто дбає про свою вагу, контролювати стан обміну речовин. Додамо, що цей ефект буде помітним лише разом із тренуваннями і правильним харчуванням.

Пакування - 50г, 100г, 150г,...(+/-5%)

Чорний ароматизований чай "Східні казки" зі шматочками ананасу, манго, маракуї, папайї, цедрою апельсина, пелюстками волошки та соняшника.

Смак і аромат: Гармонійне поєднання екзотичних фруктів з пелюстками квітів волошки та соняшника народжує сонячну композицію з м’яким смаком. Напій на основі екзотичних плодів переносить у світ тропічних рослин. Ананас, манго, маракуя, папайя та цедра апельсина насичують смак свіжістю, що знаходить відгуки і в ароматі.

Корисний вплив: Чай, насичений сонцем, теплом і різнобарв’ям фруктових відтінків, водночас зміцнює та захищає здоров’я, наповнюючи організм енергією. Манго містить достатньо вітамінів А, В, С, D, Е, магній, кальцій, залізо та цинк. Ананас природно доповнює фруктово-цитрусове задоволення та допомагає активізувати обмінні процеси і відновлення клітин.

Як краще смакує: Чай “Східні казки” бажано вживати без цукру, меду та інших підсолоджувачів. Додатком до тропічно-пряного міксу можуть бути горіхи, зокрема, кеш’ю, але спочатку варто дати час смаку напою розкритися в чистому вигляді.

Пакування - 50г, 100г, 150г,...(+/-5%)

Ця цілюща рослина має багато назв: кліторія, анчан, тайська орхідея. Сировиною для чаю служать квіти і листочки метеликового горошку – виткої рослини з блакитними або фіолетовими квітами.

Смак - легкий і трав'яний. Дехто помітить нотки вареної кукурудзи і свіжого зеленого горошку. Післясмак досить довгий і солодкуватий, добре освіжає.

Склад: У синьому тайському чаї міститься унікальний комплекс біологічно активних сполук, велика кількість вітамінів і мікроелементів:

• Фосфор (сприяє зміцненню і підтримці цілісності кісток і зубів. Бере участь у передачі нервових імпульсів до м'язів, покращує мозкову активність. Невід'ємний учасник обмінних процесів)

• Залізо (забезпечує процес кровотворення, бере участь в утворенні червоних кров'яних тілець, насичує кров киснем. Необхідно для прекрасного стану волосся, шкіри та нігтів).

• Марганець (зміцнює серцево-судинну систему, покращує емоційний фон і імунітет. Бере участь в будівельному процесі клітин і сприяє засвоєнню заліза).

• Вітамін D (сприяє засвоєнню кальцію, захищає від перевтоми, підвищує імунітет).

• Вітамін K (знижує артеріальний тиск, уповільнює процеси старіння організму.

• Вітамін C (зміцнює імунітет, акумулює енергію в організмі, надає міцність кровоносних судинах, попереджає розвиток атеросклерозу, допомагає засвоєнню заліза, бере активну участь у великій кількості обмінних процесів організму).

• Цинк (впливає на репродуктивне здоров'я, підвищує активність сперматозоїдів, бере участь у виробленні статевих гормонів, необхідний для росту нігтів і волосся, сприяє стабілізації функцій нервової системи, формує міцний імунітет, стабілізує вміст цукру в крові.

• Вітамін В12 (допомагає перемогти депресію і подолати стреси. Сприяє засвоєнню амінокислот, стимулює ріст клітин).

• Вітамін B1 (покращує роботу шлунково-кишкового тракту, позитивно впливає на роботу центральної нервової системи, м'язів і серця).

• Вітамін B3 (стимулює мікроциркуляцію крові і розширює дрібні судини, зміцнює нервову систему, стимулює функції мозку).

• Вітамін B2 (забезпечує ріст клітин, покращує стан шкіри. Нормалізує обмін речовин і роботу серцево-судинної системи).

• Антиоксиданти (вони не можуть самостійно утворюватися і накопичуватися в організмі людини, тому вони повинні регулярно надходи).

Синій чай для схуднення: До складу метеликового горошку входять поліфеноли, які прискорюють метаболізм і сприяють більш ефективному розщепленню і виведенню жирів. Синій чай для схуднення п'ють через день протягом тижня, після чого роблять перерву. У зв'язку з тим, що організм швидко звикає, його слід припинити приймати на 21 день, а потім знову повторити курс.

Пакування - 25г, 50г, 75г,...(+/-5%)

Міцний чай зі штату Асам із приємним терпким смаком, подібним до червоного сухого вина.

Цінність напою: Вважається, що чай – один із найдавніших напоїв у світі, зроблених людиною власноруч.

Походження: Складові чайної суміші являють собою загострені щільно скручені листочки, зібрані навесні у найкращі для цього місяці: квітні і травні. Відповідаючи характеристикам преміум-класу щодо якості, чай “Пекое Індія (Асам)” не містить жодних добавок, ароматизаторів чи барвників, і це – одна з багатьох причин, які роблять його популярним і відомим.

Смакові властивості: Шанувальники натурального чорного чаю цінують його ще й за приємний, злегка терпкуватий смак, що тонізує. А легка в'язкість, присутня завдяки вмісту таніну, органічно підкреслює пряні та фруктові ноти аромату.

Корисний вплив: Крім того, що напій має оригінальний насичений смак і освіжаючу дію, підсилену високим вмістом таніну, він також ефективно втамовує спрагу. За рахунок вмісту цілющих сполук, мінералів, поліфенолів тощо, чай “Пекое Індія (Асам)” з користю впливає на здоров'я. Його природні властивості допомагають підтримувати в нормі рівень глюкози в крові та боротися зі стресом. Вживання напою зранку додає енергії протягом дня. Завдяки наявності певної концентрації антиоксидантів, цей чай ще називають “напоєм молодості”.

З чим смакує краще: Чорний чай “Пекое Індія (Асам)” має досконалий смак, що зумовлює його здатність ненав'язливо підкреслити ваш гастрономічний вибір. Солодкі Вареники, Млинці або Сирнички смакуватимуть разом з чаєм найкращим чином. Корисний та смачний сніданок для вас та вашої малечі. Якщо ж вживати напій окремо від їжі, то його гармонійно доповнять скибки лимону, імбиру або паличка кориці, – залежно від особистих уподобань.

Пакування - 50г, 100г, 150г,...(+/-5%)

Чорний класичний цейлонський чай, що має в міру терпкий смак і яскравий аромат. Відомий і популярний в Україні, завдяки приємному тонізуючому ефекту.

Походження: Цейлонська провінція Дімбула є місцем народження природних складових чорного чаю “Гордість Цейлона”. Завдяки копіткій і відповідальній роботі збирачів, до чайного збору потрапляють лише верхні молоді чайні листочки – найбільш цінні компоненти майбутньої суміші.

Смак і аромат: Настій у готовому вигляді має темний шоколадно-червоний колір і солодкувато-пряний аромат. Серед смакових особливостей чаю – рослинно-квіткові ноти з карамельними вкрапленнями. Оскільки чайний купаж “Гордість Цейлона” не містить ароматизаторів та добавок, всі відтінки смаку є природними.

Корисні властивості: Завдяки корисним складовим, чорний чай “Гордість Цейлона” допомагає впоратися зі стресом, активізує захисні функції організму та надає бадьорості на весь день. Вживання напою з оздоровчими властивостями насичує організм корисними речовинами: макро- та мікроелементами, амінокислотами та вітамінами.

З чим смакує: Чай “Гордість Цейлона” стане яскравим доповненням до улюблених страв під час сніданку, ланчу або вечері. Смачним буде поєднання напою із солодким Млинцями або Сирниками.

Пакування - 50г, 100г, 150г,...(+/-5%)

Класичний чай "Зелений порох Extra" виробляється у провінції Аньхой, Китай. Кожна чаїнка являє собою щільно згорнуту зелену "перлинку", а чай у готовому вигляді містить велику кількість таніну та катехінів. Катехіни, зокрема, допомагають зміцнити захисні сили організму під час підвищеного ризику вірусних інфекцій: ГРВІ та/або грипу.

Походження: Китайський чай "Зелений порох Extra", вирощений у провінції Аньхой, місцеві мешканці називають чайними перлинами, адже чайне листя, згорнуте вручну в маленькі “перлинки”, має темно-зелений колір.

Смак, аромат і особливості: Після заварювання смак чаю стає дещо терпкуватим, свіжим і трав’янистим, при чому в ньому також можна відчути ніжну фруктову складову. Післясмак наповнений злегка солодкими та димними рисами. 

Століття тому китайський чай "Зелений порох Extra" з’явився не лише в  Європі, а й в Африці. Мешканці Марокко вирішили, що для рецепту їхнього напою-фавориту – зеленого чаю з м’ятою – саме "Зелений порох Extra" пасує якнайкраще.

Солодкуватий і водночас трав’янистий, він чудово підкреслює освіжаючий смак м’ятного листя, яке жителі Марокко використовують для свого традиційного чаю. Також вони додають до нього прянощі та часточки цитрусів. Втім, ви також можете спробувати приготувати цей напій.

Вплив на здоров’я: Сполуки, що входять до складу зеленого чаю, піднімуть імунітет та допоможуть зняти нервову напругу. Крім того, у чаї містяться корисні катехіни, що здатні "стабілізувати" вітамін С, не даючи йому руйнуватися навіть у разі заварювання окропом.

Пакування - 50г, 100г, 150г,...(+/-5%)

Зелений чай із міцним добре тонізуючим характером, який витримує три заварювання.

Походження: Давня китайська легенда розповідає, що одного разу, коли над провінцією Чженьцзян пролітав дракон, він втратив частину своїх скарбів, – передбачається, що це й були чайні зелені “равлики”, що рясно висипалися на землю. Було це насправді, чи ні, невідомо, але відомо інше: в часи активних торгових відносин між Заходом і Сходом розсип чайних кульок природного зеленого кольору, відомий і шанований у Китаї, підкорив Європу.

Оскільки з чайних кущів для чаю “Зелений равлик” збирають лише перший і другий листочки, активні речовини, що містять молоді пагони, зберігаються якнайкраще. Ефірні масла, соковитість і волога, наявні в чайному листі, екологічно потрапляють у сировину, яка потім дбайливо зберігається майстрами чайних справ.

Смак і аромат: Свіжозаварений напій відрізняється золотисто-зеленим кольором, має ніжний рослинний смак з квітково-пряними нотами та освіжаючий солодкуватий присмак. Букет ароматів увібрав у себе відтінки прогрітої кори дерева, фруктових кісточок та краплю лаврового листя.

Оздоровчий вплив: Вживання чаю "Зелений равлик" покращує кишкову мікрофлору, позитивно впливає на спосіб перетравлення їжі та сприяє підтримці стабільного рівня цукру в крові. Крім того, відомо, що компоненти чаю, зокрема, амінокислоти та антиоксиданти, здатні активно гальмувати розвиток впливу вірусів і бактерій, який є руйнівним для здоров’я людини.

Пакування - 50г, 100г, 150г,...(+/-5%)

Чай Золотий равлик 50г/уп

Чорний китайський чай "Золотий равлик" з великим вмістом (більше 50%) чайної бруньки. Має м'який смак з легкою кислинкою і тонкий аромат. 

Пакування - 50г, 100г, 150г,...(+/-5%)

Чорний високогірний цейлонський чай зі шматочками ягід і вишні та бутонами червоної троянди. Має яскравий вишнево-мигдальний аромат. 

Смак і аромат: Глибокий смак чорного чаю “Королівська вишня” підкреслює вишнево-квітковий аромат, що прикрашають відтінки сушених плодів  і ягід. Завдяки вмісту органічної сировини, зокрема, бутонам червоної троянди, класичний смак, збагачений вишневою нотою та мигдальним акцентом, поступово розкривається, поєднуючись із фруктовою складовою.

Корисний вплив: Чай має тонізуючу та водночас детоксикаційну дію, знижує рівень цукру в крові. Вміст рослинних сполук сприяє еластичності кровоносних судин і нормалізації кровообігу. Напій покращує обмін речовин і може застосовуватися як допоміжний засіб для профілактики захворювань шлунково-кишкового тракту. Також відомий благотворний вплив чаю “Королівська вишня” на нервову систему. Напій сприяє нормалізації тиску та роботи серцево-судинної системи.

Як краще смакує: Чорний ароматизований чай “Королівська вишня” добре смакуватиме з гарбузовими мафінами зі спеціями. Також буде доречним для завершення емоційно насиченого дня.

Пакування - 50г, 100г, 150г,...(+/-5%)

Чай “Равлик зелений з Ї-Ву” цінують шанувальники напою з усього світу. Свою назву він отримав завдяки формі чайного листя, кожен з яких скручується вручну саме у формі “равлика”.

Походження: Вирощують і збирають сировину для чаю “Равлик зелений з Ї-Ву” в мальовничому місці – провінції Тянгсу, Китай. Місцевість достатньо захищена від небажаного впливу цивілізації, а стан екології повністю відповідає нормам і вимогам щодо вирощування цілющих рослин.

Історія походження чаю “Равлик зелений з Ї-Ву” йде в глиб століть, до часів династії Мін. Є думка, що захоплення чайними “равликами” почалося ще у ті давні часи, коли чай виготовлявся майстрами виключно для освіченої китайської знаті. Хто саме вперше вирішив скручувати чайне листя, надаючи йому вигляд гранул-”равликів”, зараз визначити неможливо. Проте відомо, що така екологічна форма використовувалася у Піднебесній ще у XIV столітті.

Смак і аромат: Природний глибокий смак з ледве відчутною кислинкою має приємне солодкувате завершення. Аромат чаю насичений легкими квітковими нотами, колір настою – жовто-зелений. Чай має сильний тонізуючий ефект.

Оздоровчий вплив: Зелений чай є природним засобом для профілактики багатьох захворювань. Завдяки мінімальній обробці у чайному листі зберігаються всі корисні властивості, які в подальшому потрапляють до цілющого напою, багатого на вітаміни та мікроелементи. Такі речовини як фтор, фосфор і кальцій перебувають у легкому для засвоєння вигляді, а стан бадьорості є додатковою перевагою вживання чаю.

Пакування - 50г, 100г, 150г,...(+/-5%)

Знайомство з чаєм “Скарби Раджі” – це гарна нагода отримати задоволення та насолодитись ретельно підібраним поєднанням ароматів: чаю, ягід, екзотичних фруктів та пелюсток квітів.

Смак і аромат: Смак чаю “Скарби Раджі” схожий на нову подорож – екзотичний, в міру солодкий, з легкою терпкістю. Зелений чай, доповнений шматочками родзинок і червоної папаї, цукатами ананаса та ягодами червоної смородини, має неповторний шовковистий аромат з фруктовими акцентами. Пелюстки календули і волошки роблять напій багатшим та підкреслюють фруктовий смак. Особливості кожного з компонентів напою при цьому “не перебивають” одна одну.

Корисні властивості: Зелений чай “Скарби Раджі” є джерелом антиоксидантів і теїну. Вживання чаю стимулює роботу мозку і бадьорить. Окрім досконалого смаку, напій “віддає” організму вітамінів та інші корисні сполуки, які благотворно впливають на самопочуття. При регулярному вживанні чай покращує роботу нирок і нормалізує мікрофлору кишечника. Крім цього напій має помітний тонізуючий ефект, допомагає сконцентруватися і підвищити працездатність.

З чим смакує: Розкішний смак чаю “Скарби Раджі” вдало доповнить десерт із вмістом чорного шоколаду. 

Пакування - 50г, 100г, 150г,...(+/-5%)

Вишуканий чорний в’єтнамський чай, у якому форма кожної чаїнки нагадує хвіст Дракона.

Істина між небом і землею: “У чашці чаю міститься істина”, – з такою народною істиною важко сперечатись  Справжній натуральний чай високої якості – чудова нагода зазирнути в атмосферу традицій країни В'єтнам. Для приготування в'єтнамського чаю найбільш доречною вважається вода, зібрана між небом і землею, тобто дощова вода або роса. Вода, зібрана з гірського струмка або водоспаду, – теж добре, але найвишуканішим вважається чай, приготований на ранковій росі, яку зібрано з листя та бутонів лотоса.

Смак і аромат: Крупнолистовий в’єтнамський чайний збір “Хвіст Дракона (Ронг-ча)” має глибокий, елегантний смак, в якому тони кориці і сухофруктів поєднуються з палкими солодкими мотивами карамелі. Настій каштаново-бурштинового кольору прикрашає легкий аромат, що складається з ледь відчутних нот гіркого мигдалю та ягідних відтінків. Післясмак об’ємний, цікавий, з приємною м’якістю.

Оздоровчі властивості: Чайне листя багате на флавоноїди з антиоксидантної активністю, вітаміни, амінокислоти, мікроелементи та леткі ефірні маслами, котрі забезпечують заварений напій приємним ароматом. Настій чаю "Хвіст Дракона (Ронг-ча)" має знеболюючу та протизапальну дію, покращує сон, знижує тривожність, стимулює метаболізм.

Смакує до чаю: Чаювання під час сніданку – до цього чаю найкраще смакуватимуть Млинці з сиром Бринза та шпинатом, Млинці шпинатні з Крем-сиром.

Чай Золота перлина 50г/уп

Золота перлина відноситься до категорії зв'язаних елітних чаїв. Сировина для її виготовлення зібрана у китайській провінції Юньнань, клімат якої ідеальний для вирощування високоякісного чаю. Вперше чайні кущі було виявлено саме у цій провінції. Тут же, за одними з існуючих даних, майстрині вперше створили зв'язаний чай близько трьох сотень років тому. Насправді думки знавців розходяться. Одні стверджують, що цей різновид чаїв існує не менше тисячі років, інші кажуть, що вони з'явилися наприкінці минулого століття. Як би там не було, але сьогодні пов'язаний чай має величезний попит у всьому світі.

Для створення Золотої Перлини використовують вже сформовані бруньки та листя. Завдяки цьому сировина під час скручування в кульки не пошкоджується, залишається цілою. Скрутка дозволяє максимально зберегти всі корисні речовини, присутні в чаї.

Склад: Чорний скручений чай виробляється з бруньок та двох чайних листів, що не повністю розпустилися.

Колір, аромат, смак: Настій має насичений колір, солодкий густий аромат та м'який смак.

Корисні властивості: Чорний чай містить у собі безліч вітамінів, мікроелементів і корисних властивостей, завдяки чому напій позитивно впливає на організм:

  • добре вгамовує спрагу, упорядковує думки, активує мозкову діяльність;
  • у разі постійного вживання нормалізує тиск та знижує рівень холестерину;
  • тонізує;
  • знімає нервову напругу;
  • підвищує імунітет.

Подаруйте собі дивовижний ніжний напій та отримайте насолоду від його надзвичайного смаку!

Пакування - 50г, 100г, 150г,...(+/-5%)

Купаж зеленого чаю із східними травами, що створено за мотивами айюверди. Баланс супер-чаїв - морінга* та тулсі з зеленим чаєм, що заряджає імунну систему великим потенціалом сил, необхідних в протидії щоденному стресу.

Аюрведичний чай – це просто смачний трав'яний чай для одних людей, а для інших – справжній лікарський засіб. І справді – це чай із трав, який покращує роботу різних систем організму, гармонізує енергетику.

*Увага! Складові мають протипоказання!

Пакування - 50г, 100г, 150г,...(+/-5%)


Додано до кошику