Голубці

Хіт Голубці "по-Домашньому" 600г/уп

Склад:

яловичини та свинина свіжозмелена, рис, капуста молода білокачанна, цибуля ріпчаста, морква, олія соняшникова, сіль, часник, перець чорний мелений.

Пакування - 600г (+/- 5%)

Склад:

філе індички свіжозмелене, рис, капуста молода білокачанна, цибуля ріпчаста, морква, олія соняшникова, сіль, перець чорний мелений.

Пакування - 600г (+/- 5%)

Склад:

яловичина та свинина свіжозмелена, рис Kamolino, перець червоний болгарський, цибуля ріпчаста, морква, олія соняшникова, сіль, часник, перець чорний мелений.

Пакування - 600г (+/- 5%)

Хіт Перець фарширований з філе Індички 600г/уп

Склад:

філе індички свіжозмелене, рис Kamolino, перець червоний болгарський, цибуля ріпчаста, морква, олія соняшникова, сіль, перець чорний мелений.

Пакування - 600г (+/- 5%)

Голубці - оригінальне поєднання листя молодої капусти з класичною начинкою: фарш зі свіжо-змеленого м'яса, овочева піджарка з цибулі та моркви, трохи відвареного рису Kamolino, та  натуральні спеції! Тільки натуральні і корисні інгредієнти!


Перець фарширований - свіжий Болгарський червоний перець з класичною начинкою - фарш зі свіжо-змеленого м'яса, овочева піджарка з цибулі та моркви, трохи відвареного рису Kamolino, і спеції! Тільки натуральні і корисні інгредієнти!

Спосіб приготування:

Перекласти з упаковки Голубці або Перець в каструлю і залити томатним або томатно сметанним соусом в пропорції на 600г Голубців/Перцю - 200г соусу. Тушкувати на повільному вогні (або в духовому шкафу при 180°C в спеціальній формі) 45-60хв. Заздалегідь можна підготувати пасировку (піджарку) з цибулі та моркви і додати в соус при тушкуванні, що підсилить та насить страву новими смаками. Голубці та Перець самостійна страва але також гарніруються Картопляним пюре, або різноманітними кашами. Найкраще смакують зі сметаною або домашнім майонезом.

Пакування - 600г - 8-10 Голубців (або 3-4 Перцю)

FormaTista - по-Домашньому смачно!

Додано до кошику