Голубці - оригінальне поєднання
листя молодої капусти з класичною начинкою: фарш зі свіжо-змеленого м'яса, овочева
піджарка з цибулі та моркви, трохи відвареного рису Kamolino, та натуральні спеції! Тільки натуральні і корисні
інгредієнти!
Перець фарширований- свіжий Болгарський червоний перець з класичною начинкою - фарш зі свіжо-змеленого м'яса, овочева піджарка з цибулі та моркви, трохи відвареного рису Kamolino, і спеції! Тільки натуральні і корисні інгредієнти!
Спосіб приготування:
Перекласти з упаковки Голубці або Перець в каструлю і залити томатним або томатно сметанним соусом в пропорції на 600г Голубців/Перцю - 200г соусу. Тушкувати на повільному вогні (або в духовому шкафу при 180°C в спеціальній формі) 45-60хв. Заздалегідь можна підготувати пасировку (піджарку) з цибулі та моркви і додати в соус при тушкуванні, що підсилить та насить страву новими смаками. Голубці та Перець самостійна страва але також гарніруються Картопляним пюре, або різноманітними кашами. Найкраще смакують зі сметаною або домашнім майонезом.